Hesabım
    Korku - Gerilim Filmi "Yaşamak İçin Oyna"dan Fragman

    Parasız bir öğrenci, eğer hayatta kalmayı başarırsa yüz bin doların sahibi olacağı bir bilgisayar oyunu oynar...

    Hakları Netflix tarafından satın alınan korku ve gerilim filmi "Yaşamak İçin Oyna"dan ("Choose or Die") ilk fragman yayınlandı. 

    Yönetmenliğini ilk uuzn metraj filmini yöneten Toby Meakins'in üstlendiği filmin senaryosu Simon Allen tarafından kaleme alındı. "Yaşamak İçin Oyna"nın başrollerinde "Hugo", "Ender's Game", "Sex Education" gibi yapımlarda rol alan Asa Butterfield, "The 100", "Carnival Row" dizilerinde izlediğimiz Iola Evans ve  Eddie Marsan yer alıyor.

    Oyuncu kadrosunda ayrıca Robert Englund ve Kate Fleetwood gibi oyuncuların yer aldığı film, parasız bir öğrencinin ucunda para ödülü olan bir bilgisayar oyunu oynamaya başlamasıyla içine düştüğü gerilim dolu macerayı konu ediniyor. 

    Üniversite eğitimini yarıda bırakmış meteliksiz bir genç olan Kayla (Iova Ewans), 1980'li yıllardan kalan ve ucunda 125 bin dolar ödül olduğu iddia edilen bir hayatta kalma oyununu oynamaya başlar. Fakat oyun tarafından tuzağa düşürülen Kayla, gerçeği çarpıtan zorluklarla karşı karşıya gelir ve tehlikeli seçimler yapmak zorunda kalır. Bir dizi beklenmedik dehşet verici andan sonra, artık para için değil, hayatı için oynadığını fark eder. Artık durmak bir seçenek değildir. Kayla ya hayatı için oynayacak ya da ölecektir...

    "Yaşamak İçin Oyna" 15 Nisan'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top