Hesabım
    Robert Rodriguez "Spy Kids" Filmlerine Netflix'te Devam Edecek

    Rodriguez, Netflix'in yeniden başlatacağı "Spy Kids" serisinin yönetmenliğini üstlenecek.

    "Desperado", "Bir Zamanlar Meksika'da", "Sin City", "Günbatımından Şafağa" gibi ikonik filmlerin yönetmeni Robert Rodriguez'in unutulmaz aksiyon komedisi "Spy Kids" (Çılgın Çocuklar) serisi, yeni bir uyarlamayla geri dönüyor. 

    Netflix ve Skydance'ın haklarını satın aldığı seri, orijinal bir hikaye ile yeniden başlatılacak ve Robert Rodriguez yönetmenliği üstlenecek. 2001 yılında başlayan "Spy Kids" serisi 2003 yılında "Spy Kids 3: Game Over" ile son buldu. Robert Rodriguez, bu orijinal üçlemenin ardından 2011 yılında "Spy Kids 4: All the Time in the World" filmini çekerek, orijinal kadrodaki isimlerin çoğu olmadan macerayı devam ettirme girişiminde bulundu fakat film izleyenlerden geçer not almadı. 

    Orijinal filmlerin senaryolarını kaleme alan Robert Rodriguez, Netflix uyarlamasının da senaryosunu kendisi yazacak. Bu film, 2020 tarihli "We Can Be Heroes" filminin ardından, Rodriguez'in Netflix için çektiği ikinci aile filmi olacak. 

    Antonio Banderas, Carla Gugino, Alan Cumming, Cheech Marin, Danny Trejo, Tony Shalhoub, Alexa Vega, Daryl Sabara, Emily Osment ve Matt O’Leary gibi isimlerin rol aldığı orijinal "Spy Kids" filmlerinin bu yeni uyarlamasında hangi isimlerin rol alacağı henüz bilinmiyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top