Hesabım
    Chris Rock, Will Smith'in Kendisine Tokat Atmasıyla İlgili Olarak İlk Kez Konuştu

    Ödül konuşmasında Rock'tan özür dilemeyen Will Smith, daha sonra Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla özür dilemişti.

    Chris Rock, geçtiğimiz Pazar gecesi yayınlanan Oscar törenine damga vuran tokat olayıyla ilgili sessizliğini bozdu. Törende En İyi Belgesel kategorisindeki ödülü açıklamak için sahneye çıkan komedyen Chris Rock, ön sıralarda oturan Will Smith'in eşi, oyuncu Jada Pinkett Smith ile ilgili bir şaka yapmış bunun üzerine sahneye çıkan Will Smith, Chris Rock'a tokat atmıştı. 

    Bu skandal anlardan dakikalar sonra "King Richard" filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandığı açıklanan Will Smith, ödül konuşmasında Akademi'den ve davetlilerden özür dilemiş ancak Chris Rock'tan bahsetmemişti. Smithh, ancak aradan 24 saat geçtikten sonra yaptığı bir instagram paylaşımıyla Rock'tan özür diledi ve davranışının kabul edilemez olduğunu söyledi. 

    Olayla ilgili olarak ilk kez konuşan 57 yaşındaki Chris Rock, hala olanları anlamlandırmaya çalıştığını belirtti. People dergisindeki habere göre, Boston'da bir stand-up gösterisi için sahneye çıkan komedyen, bir noktada yaşananlarla ilgili ciddi bir şekilde konuşacağını fakat şimdilik yalnızca gösterisi için hazırladığı şakaları sunacağını söyledi. 

    Seyicilerin bildirdiğine göre, Chris Rock gösterisi boyunca Oscar töreninde yaşanan olaya ilişkin başka bir ifadede bulunmadı ve Will Smith'in adını bir kez bile anmadı. Gösteriyi izleyenler ayrıca, bazı seyircilerin Will Smith'in adını bağırdığını ancak Rock'ın tepkisiz kaldığını söylediler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top