Hesabım
    Jim Carrey'den Will Smith Olayı Hakkında Açıklama

    Carrey, Hollywood'a ağır eleştirilerde bulundu

    Getty Images

    94. Akademi Ödülleri'nde ödül sunmak için sahneye çıkan Chris Rock'ın, eşi hakkında yaptığı espriye sinirlenen Will Smith, tören esnasında ve canlı yayında yerinden kalkıp Rock'a tokat atmıştı. Bir an gerçek olup olmadığı anlaşılamayan olay, sosyal medyada da konuşulmuş, çıksan sansürsüz görüntüler Smith'in küfür ettiğini de ortaya çıkarmıştı.

    Daha sonra Smith özür dilemiş, Rock ise herhangi bir açıklama yapmamıştı. Akademi ise önce olayı kınayan bir mesaj attı, daha sonra inceleme başlattığını bildirdi. Olay hakkında yorum yapan çok sayıda ünlü oldu. Bunların en sertlerinden biri ise komedyen ve oyuncu Jim Carrey'den geldi. Carrey, katıldığı bir röportajda tepkisini dile getirdi.

    Carrey, “Hollywood topluluğu omurgasız bir grup insan. Smith’in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım. Çünkü, o video sonsuza dek orada kalacak. Eğer oturduğunuz yerden bağırmak, bir şeyi onaylamadığınızı göstermek veya Twitter’dan bir şey demek istiyorsanız bunu yapabilirsiniz ama sırf birileri bir şey dedi diye sahneye çıkıp tokat atmaya hakkınız yok.” dedi.

    Carrey, Smith için; "Onun için en iyisini diliyorum. Smith’e karşı bir tavrım yok, harika işler başardı ama o an yaşanan olay herkesin ışıldadığı bir ana gölge düşürdü. Çoğu insan oraya ulaşmak için çok çaba gösterdi. Smith’in yaptığı hareketin herkesin başarısını geri planda bıraktı, bencilce bir hareketti." dedi. Bu olay, uzun bir süre daha gündemi meşgul edecek gibi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top