Hesabım
    Nancy Meyers Yeni Film Projesi İçin Netflix'le Anlaştı

    En son 2015’te Anne Hathaway ve Robert De Niro’lu "The Intern" filmine imza atan Nancy Meyers sıradaki filmini Netflix için çekecek.

    "What Women Want", "The Holiday", "Something's Gotta Give" ve son olarak 2015 yılında Anne Hathaway ve Robert De Niro'nun başrollerini paylaştığı "The Intern" gibi filmlere imza atan Oscar adayı senarist ve yönetmen Nancy Meyers, uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönüyor.

    Meyers, senaryosunu yazacağı, yöneteceği ve ayrıca yapımcılığını da üstleneceği yeni filmini Netflix için çekecek. Romantik komedi türündeki film hakkındaki detaylar henüz açıklanmadı ancak oyuncu kadrosunda, Meyers'ın kariyeri boyunca çektiği filmlerde olduğu gibi birçok yıldız ismin bir araya gelmesi bekleniyor. 

    Netflix ve Nancy Meyer arasındaki bu iş birliği, yayın platformunun ve Meyers'ın "Father of the Bride Part 3 (ish)" adlı projesi için bir araya gelmesinden sonra geldi. Netflix'in sosyal medya platformlarında yayınlanan bu özel projesi, senaryoları Meyers tarafından yazılan "Father of the Bride" ve "Father of the Bride II" filmlerinin oyuncularını bir araya getirdi. Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams-Paisley, Kieran CulkinGeorge Newbern ve Martin Short gibi isimlere, 25 yıl aradan sonra ilk kez Robert De Niro, Florence PughAlexandra Shipp ve Ben Platt da katıldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top