Hesabım
    Jason Momoa "Hızlı ve Öfkeli 10"daki Karakteri Hakkında Konuştu

    Jason Momoa "Hızlı ve Öfkeli 10"da Charlize Theron ve Vin Diesel ile sahneleri olacağını doğruladı.

    Jason Momoa, "Hızlı ve Öfkeli 10"da canlandıracağı kötü karakter hakkında yeni detayları paylaştı. Geçen yılki "Hızlı ve Öfkeli 9" ile yıllardır izleyenlere adrenalin pompalayan araba yarışı serisi yeni bir zirveye yükseldi. Pandemi önlemlerinin hafifletilmesinin ardından vizyona giren dokuzuncu film, yeniden açılan sinema salonlarına seyirci çeken ilk büyük filmlerden biri oldu. Dünya çapında 721 milyon dolar kazanarak seyircilerin sinema salonlarına geri dönme arzusunda olduğunu kanıtlayan film, sevilen seri için başarılı bir dönüş oldu, ancak artık veda zamanı yaklaşıyor.

    Ana "Hızlı ve Öfkeli" serisi iki bölümlük bir finalle sona erecek. İlk bölüm yani "Hızlı ve Öfkeli 10", Mayıs 2023'te gösterime girecek. Kısa bir süre sonra da finalin ikinci bölümü yani serinin on birinci filmi vizyona girecek. Her iki bölümün yönetmenliğini de Justin Lin üstleniyor.

    Uzun soluklu serinin finaline ilişkin detaylar gizli tutuluyor ancak orijinal oyuncu kadrosunun çoğunun final için geri döneceği biliniyor. Jason Momoa ise kadroya yeni katılan bir isim olarak filmin "kötü adam"ını canlandıracak. 

    Geçtiğimiz günlerde "Ambulans" filminin galasına katılan Mamoa, ET ile bir röportaj gerçekleştirdi ve filme ilişkin bazı açıklamalar yaptı. Momoa, gizemli kötü karakterinin nasıl bir adam olduğunun önizlemesini yapmakla kalmadı, aynı zamanda Vin Diesel ve Hızlı ve Öfkeli'nin en büyük kötü karakterlerinden biri olan Charlize Theron ile sahneleri olduğunu da doğruladı.

    Oynadığı karakter için "Harika biri. Sıradan biri. Yanlış anlaşılıyor." diyen Momoa sözlerine "Gerçekten daha önce hiç karşılaşmadığım harika insanlarla çekimler yapıyorum. Öncelikle Charlize [Theron] ile çalışıyorum, ki bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. O harika. Sonra bazı havalı yerlere gidiyorum. Açıkçası tüm kadroyla çalışıyorum, oyuncuların çoğuyla... Ama evet, Vin ile çalıştığım için heyecanlıyım. Charlize ile çalıştığım için heyecanlıyım." diyerek devam etti. 

    Hızlı ve Öfkeli serisi, kötü karakterlerini canlandıran oyuncular konusunda gelince harika bir geçmişe sahip. Charlize Theron, John Cena ve Idris Elba gibi isimlere katılan Jason Momoa, daha çok kahraman rolleriyle özdeşleştiriliyor. Dolayısıyla nasıl bir karaktere hayat vereceği merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top