Hesabım
    Jennifer Lopez ve Ben Affleck Yeniden Nişanlandı

    Haber, Jennifer Lopez tarafından duyuruldu

    Hollywood tarihinde ikinci kez, Jennifer Lopez ve Ben Affleck nişanlandı. Ancak, ilk seferden farklı olarak, 2002'de paparazzilerin gözetiminde yaşanan onca olaydan sonra, bu kez Lopez duyuruyu kendisi yaptı. Şimdiki haber, 20 yıl önce değil, 2022'de ve dijital çağda geldiği için, çiftin nişanlandığı haberi, Lopez'in On the JLo adlı haber bülteni aracılığıyla geldi. Lopez, hayranları için yeşil bir elmas nişan yüzüğü takan bir video kaydetti. Spesifik bir şey söylemek yerine, takipçilerinin noktaları birleştirmesine izin verdi.

    Lopez'in kız kardeşi Lynda, Instagram hesabından haberi doğruladı. Lopez ve Affleck, 2000'lerin başında en ünlü çiftler arasındaydı. Birlikte iki film çektiler. Sert eleştiriler aldıktan sonra bombalanan 2003 yapımı romantik komedi “Gigli” ve 2004 yapımı “Jersey Girl” bu filmlerdi. Kevin Smith'in yönettiği bir indie olan ikinci ekran işbirlikleri mart ayında sinemalara çıktığında, çift zaten ayrıldıklarını açıklamıştı. Uzun bir ilişkiye sahiptiler ve magazin gazeteleri tarafından “Bennifer” olarak adlandırıldılar. 

    Anlaşılan 20 yıl pek bir şey değiştirmemiş. 52 yaşındaki Lopez ve 49 yaşındaki Affleck, başka insanlarla (Jennifer Garner ve Marc Anthony) evlense de ikisi de boşandı. Affleck, profesyonel yaşamlarında “Argo”nun yapımcılığını yaparak Oscar kazandı ve Lopez, turne, filmlerde oyunculuk ve müzik kaydetmeyi içeren “American Idol”da jürilik yaptıktan sonra bir servet biriktirdi. Bir yıl önce kendilerini yeniden bir arada buldular.

    Twitter yeniden bir araya gelmelerini alkışlarken, birlikte bir dizi kırmızı halıda boy gösterdiler. Eylül ayındaki Venedik Film Festivali'nde Affleck'in “The Last Duel”deki rolü ve Lopez'in son romantik komedisi “Marry Me”nin galası da dahil. Ve şimdi, öyle görünüyor ki, o filmin adını yaşıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top