Hesabım
    Ben Affleck ve Ana de Armas'lı Erotik Gerilim "Deep Water"tan Teaser!

    Film, mart ayında Hulu'da prömiyer yapacak

    Adrian Lyne'in erotik-psikolojik gerilim filmi "Deep Water"ın ilk fragmanı yayınlandı ve filmin önümüzdeki ay bir Hulu sürümüyle doğrudan yayına gireceği duyuruldu. Patricia Highsmith'in romanından uyarlanan filmde Ben Affleck ve Ana De Armas, birbirleriyle çarpık akıl oyunları oynayan evli bir çifti canlandırıyor. Yardımcı oyuncular arasında Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Jacob ElordiRachel Blanchard ve Michael Braun yer alıyor.

    Hulu'dan açıklanan "Deep Water" resmi özetine göre film izleyiciyi, mükemmel bir şekilde, Vic (Affleck) ve Melinda (de Armas) Van Allen'ın evliliğinin içine, oynadıkları tehlikeli akıl oyunlarına ve insanlara ne olduğunu keşfetmeye götürecek. "Deep Water", Disney-Fox birleşmesinden önce 20th Century Fox'ta kurulmuştu.

    Disney, geçen yılın sonuna doğru vizyon takviminden filmi çekmeden önce 14 Ocak 2022'de açılması planlanıyordu. Kaldırılmadan önce, bir ay içinde vizyona girmesi beklenen bir film için ilginç bir şekilde minimum tanıtım yapılan “Dark Water” hakkında bazı endüstri şüpheleri vardı. Film, “9½ Weeks”, “Fatal Attraction”, “Indecent Proposal” ve “Unfaithful” gibi filmlerdeki çalışmaları sayesinde erotik gerilimin ustası kabul edilen Lyne için bir geri dönüşe işaret ediyor.

    Lyne, “Fatal Attraction” sayesinde Oscar'larda en iyi yönetmene aday gösterildi. Diane Lane'e en iyi kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandıran 2002 yapımı “Sadakatsiz” filmi, şimdiye kadarki son uzun metrajlı filmiydi. Lyne'in diğer filmleri arasında “Jacob's Ladder” ve “Flashdance” yer alıyor. “Deep Water”, 18 Mart'ta Hulu'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top