Hesabım
    "Thor: Love and Thunder" Oyuncağı, Christian Bale'in Filmde Nasıl Görüneceğini Ortaya Çıkardı

    Sızdırılan bir aksiyon figürü kutusu, Christian Bale'in "Thor: Love and Thunder"daki Tanrı Kasabı Gorr karakterinin görünüşünü ortaya çıkardı.

    Temmuz ayında vizyona girmesi beklenen "Thor: Love and Thunder" filminden bir fragman ya da bir görsel hala yayınlanmadı. Filmde rol alan Christian Bale'in "Tanrı Kasabı Gorr" (Gorr the God Butcher") karakterinin nasıl görüneceği filmle ilgili en çok merak edilen detaylardan biri. 

    Marvel ve Thor hayranları filmin fragmanını heyecanla beklemeye devam ederken, film için üretilen aksiyon figürlerinin görüntülerinin sızdırılması, Christian Bale'in Tanrı Kasabı Gorr karakterine ilk bakışımızı sağladı. Kutular, Thor (Chris Hemsworth), Ravager Thor (Hemsworth), Mighty Thor (Natalie Portman), King Valkyrie (Tessa Thompson), Star-Lord (Chris Pratt), Groot ve tabii ki Gorr dahil olmak üzere filmden bir dizi karakter için promosyon çizimleri içeriyor.

    Gorr yakın zamanda resmi bir Love and Thunder LEGO setinde tasvir edilmiş olsa da karakterin Marvel Legends kutusundaki çizimi, muhtemelen yaklaşan Marvel Studios filminde nasıl görüneceğini çok daha fazla temsil ediyor.

    Jason Aaron ve Esad Ribić tarafından yaratılan Gorr the God Butcher, ilk olarak 2012'de Thor: God of Thunder #2'de göründü. İsimsiz bir gezegende doğan ölümlü bir uzaylı olan Gorr, Sembiyotların Tanrısı Knull tarafından yaratılan bir silah olan Necrosword All-Black ile bağ kurduktan sonra güçlü yetenekler elde etti.

    Christopher Nolan'ın Kara Şövalye Üçlemesi'ndeki Bruce Wayne/Batman rolüyle tanınan Bale'in Love and Thunder'da MCU'ya katılmak için görüşmelerde bulunduğu ilk olarak 2020 yılının Ocak ayında bildirilmişti. O yılın sonuna doğru, Bale'in gerçekten de Tanrı Kasabı Gorr'u canlandıracağı ortaya çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top