Hesabım
    "Top Gun: Maverick"ten Altyazılı Kamera Arkası Videosu

    "Top Gun: Maverick" filmi için oyuncuların geçmesi gereken eğitimlere inanamayacaksınız!

    27 Mayıs'ta vizyona girecek olan "Top Gun: Maverick"in yeni kamera arkası videosu, başroldeki Tom Cruise'un uçuş becerilerini ve oyuncuların çekimler için aldığı zorlu eğitimleri göz önüne seriyor.

    Çekimler esnasında oyunculuk deneyimini olduğu kadar pilotluk eğitimini de kullanan Cruise "Bir devam filmine layık özel bir hikayemiz olana ve bir savaş pilotunun deneyiminde daha derine inebilmemiz için teknoloji gelişene kadar bir devam filmi yapmaya hazır değildim… Filmi nasıl çekeceğimizi formüle etmek için Donanma ve Top Gun okuluyla birlikte çalıştık. Çünkü eğer bu filmi yapacaksak F-18'lerde uçacaktık." dedi.

    1987'de karışık eleştirilerle vizyona giren Tony Scott'ın yönettiği "Top Gun", izleyiciler tarafından sevildi ve yılın en çok hasılat yapan filmi oldu. "Top Gun"ın 35 yıl sonra gelen devam filmi, prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yaparak, 1992'de Ron Howard tarafından yönetilen "Far and Away"in ardından, Cannes'da gösterilen ilk Tom Cruise filmi olacak. Jim Cash ve Ehren Kruger tarafından yazılan, Joseph Kosinski tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise'un yanı sıra Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen PowellLewis Pullman ve Ed Harris  yer alıyor. 

    "Top Gun: Maverick", donanmanın en iyi pilotlarından biri olan Pete “Maverick” Mitchell'in, 30 yıllık hizmetten sonra cesur bir test pilotu olarak sınırları zorlamasını ve kendisini yere bağlayacak olan terfiden kaçmasını anlatıyor. Kendisini Top Gun mezunlarından oluşan bir müfrezeyi o güne kadar hiçbir pilotun görmediği özel bir görev için eğitirken bulan Maverick, "Kaz" -kod adlı merhum dostu Muharebe İstihbarat Subayı Yüzbaşı Nick Bradshaw’un oğlu olan Yüzbaşı Bradley Bradshaw’la karşılaşır. Belirsiz bir gelecekle ve geçmişinden gelen anılarla karşı karşıya kalan Maverick, en büyük korkularıyla yüzleşmek ve göreve seçilecek kişilerin büyük bir fedakarlık yapmasını gerektiren bir göreve gitmek zorundadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top