Hesabım
    Florence Pugh ve Austin Butler "Dune 2"nin Kadrosuna Resmen Dahil Oldu!

    "Dune: Part 2" 2023 sonbaharında seyirciyle buluşacak.

    Denis Villeneuve tarafından yönetilen ve Frank Herbert'in klasik bilim kurgu eserinden uyarlanan, altı Oscar'lı "Dune" filminde, kitaplarda yer alan bazı önemli karakter yer almamıştı. Hikayede önemli bir rolü olan Atreides Hanedanı'nı Arrakis'e gönderen İmparator Shaddam'ın kızı Prenses Irulan ile Baron Harkonnen'in yeğeni Feyd-Rautha, devam filminde Villeneuve'nin bilim kurgu destanına dahil olacaklar.

    Warner Bros. Pictures'ın bu roller için görüştüğü Florence Pugh ve Austin Butler'ın "Dune: Part Two"nun oyuncu kadrosuna resmen dahil olduğu bugün duyuruldu. 

    2019 yılında Ari Aster'in A24 yapımı korku filmi "Midsommar" ile çıkış yapan ve kariyerinde hızla ilerleyen Florence Pugh, aynı yıl Greta Gerwig'in "Little Women" filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. "Black Widow" filmi ile Marvel Sinematik Evreni'ne de dahil olan oyuncu Yelena Belowa karakteriyle Marvel'ın "Hawkeye" dizisinde de rol aldı.

    Florence Pugh, son olarak Olivia Wilde'ın yönettiği "Don't Worry Darling" adlı gerilim filminin çekimlerini tamamladı ve Christopher Nolan'ın merakla beklenen "Oppenheimer" filminin yıldızlarla dolu kadrosuna da dahil oldu.

    Austin Butler ise "The Carrie Diaries", "The Dead Don't Die", "Once Upon a Time in Hollywood" gibi yapımlarda rol aldıktan sonra, son olarak Baz Luhrmann'ın biyografi filmi "Elvis"te rock'n roll kralı Elvis Presley'i canlandırdı. Merakla beklenen "Elvis"in Cannes Film Festivali'ndeki dünya prömiyerinin ardından, 24 Haziran'da vizyona girecek.

    İlk filmde de izlediğimiz Timothee Chalamet, ZendayaRebecca Ferguson ve Javier Bardem'in rol aldığı "Dune: Part Two"nun çekimlerinin önümüzdeki yaz başlaması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top