Hesabım
    Florence Pugh ve Harry Styles'ın Rol Aldığı "Don't Worry Darling"den İlk Görsel!

    Warner Bros'un CinemaCon sunumunda izlettiği fragmanda Florence Pugh ve Harry Styles'ın ateşli sahneleri dikkat çekti!

    2019 yılında yönettiği ilk uzun metraj filmi "Booksmart" ile kamera önünde olduğu kadar kamera arkasında da başarılı olduğunu ispatlayan Olivia Wilde'ın yeni filmi "Don't Worry Darling" yıldız oyuncularla dolu kadrosu ve merak uyandıran konusuyla heyecanla bekleniyor. 

    Başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles'ın paylaştığı gerilim filmi, 1950'lerde klasik bir Amerikan banliyö yaşamı süren bir ev hanımının rahatsız edici gerçekleri keşfetmesini ve ütopik derecede mükemmel hayatının bambaşka bir hal almasını anlatıyor. 

    Warner Bros. Pictures, Las Vegas'ta devam etmekte olan CinemaCon'daki sunumunda filmin ilk kısa fragmanını yayınladı. Filmin görsel açıdan çarpıcılığını yansıtan fragmanda özellikle Florence Pugh ve Harry Styles'ın seks sahnesi dikkat çekti. Olivia Wilde daha önce Vogue'a verdiği bir röportajda psikolojik gerilim filminin Adrian Lyne'in erotik klasikleri "Öldüren Cazibe" ve "Ahlaksız Teklif"ten ilham aldığını söylemişti.

    Wilde ayrıca, 18 stüdyonun filmin haklarını satın almak için savaştığını ancak Warner Bros ve New Line bu filmin sinema salonlarında gösterime girecek bir film olduğunu söylediği için onları tercih ettiğini belirtti.

    Filmin fragmanı henüz yayınlanmadı ancak paylaşılan ilk görsel Pugh ve Styles'a ilk bakış sunuyor. Yönetmen Olivia Wilde'ın oyuncu olarak da yer aldığı filmin kadrosunda ayrıca Chris Pine, Gemma Chan, Nick KrollDouglas Smith gibi isimler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top