Hesabım
    Chrsitan Bale, Margot Robbie ve John David Washington'lı "Amsterdam"a İlk Bakış!

    David O. Russel imzalı filmde Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek isimler de rol alıyor.

    "The Fighter", "Silver Linings Playbook", "American Hustle" gibi filmlere imza atan ve 5 kez Oscar adayı olan David O. Russel'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği yıldızlarla dolu yeni filmi "Amsterdam"dan ilk görsel yayınlandı.

    Disney yöneticisi Tony Chambers'ın, Las Vegas'taki CinemaCon sunumunda "orijinal bir suç draması" olarak tarif ettiği dönem filminden paylaşılan ilk görselde Christian BaleMargot Robbie ve John David Washington yer alıyor. "Amsterdam"ın konusu hakkında ayrıntılı bir bilgi yok ancak filmin bu üç oyuncu tarafından canlandıran üç arkadaşın, 1930'lu yıllarda, kendilerini Amerikan tarihinin en gizli planlarından birinin içinde bulduğu ilginç ve gizemli bir hikayeyi anlattığı biliniyor. 

    "Amsterdam"ın zengin oyuncu kadrosunda ayrıca Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Mike Myers, Zoe Saldana, Chris Rock, Timothy Olyphant, Michael ShannonAndrea Riseborough ve Taylor Swift gibi isimler bulunuyor. 

    Disney, 20th Century Fox etiketi altında yayınlayacağı filmin ilk görselinin yanı sıra filmin vizyon tarihini de paylaştı. "Amsterdam" 4 Kasım 2022'de sinemalarda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top