Hesabım
    Cronenberg Filmi "Crimes of the Future"dan Yeni Fragman!

    David Cronenberg imzalı filmden ilk uzun fragman

    David Cronenberg geri dönüyor!. Neon, yönetmenin Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan “Crimes of the Future”un resmi fragmanını yayınladı. Film, Cronenberg'in Julianne Moore'a Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandıran 2014 yapımı “Maps to the Stars”tan bu yana ilk uzun metrajlı yönetmenlik çalışması olma özelliğini taşıyor.

    Cronenberg'i aynı zamanda 1999 yapımı “Existenz”den bu yana ilk kez bilimkurgu/korku türünde bir filmde karşılayacağız. Yönetmenin kadrosunda Viggo MortensenLéa Seydoux ve Kristen Stewart yer alıyor. Neon'un resmi özeti şöyle: "İnsan türü sentetik bir ortama uyum sağladıkça, vücut yeni dönüşümler ve mutasyonlar geçirir. Ünlü performans sanatçısı Saul Tenser (Viggo Mortensen), ortağı Caprice (Léa Seydoux) ile avangard performanslarda organlarının metamorfozunu halka açık bir şekilde sergiliyor. National Organ Registry'den bir araştırmacı olan Timlin (Kristen Stewart), gizemli bir grup ortaya çıktığında onların hareketlerini saplantılı bir şekilde takip ediyor. Görevleri, Saul'un kötü şöhretini insan evriminin bir sonraki aşamasına ışık tutmak için kullanmak."

    Fragman, başında birkaç kulak seti olan bir adamla başlıyor ve bir kadının parmağıyla bir adamın midesini yırtıp dilini açık yaraya yaklaştırması ile sona eriyor. Cronenberg'in body horror klasiklerine bayılan hiç kimse şaşırmamalı. Cronenberg'in “A History of Violence”, “Dead Ringers” ve “The Fly” gibi filmleri bu anlamda birer başyapıt. Filmle ile ilgili ilk algı, eski Cronenberg'in geri döndüğü şeklinde. "Crimes of the Fuuture", güçlü, rahatsız edici şiddet içeriği ve ürkütücü görüntüler, grafik çıplaklık ve biraz kullanılan dil için R olarak derecelendirildi. “Crimes of the Future”, 3 Haziran'da ABD sinemalarında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top