Hesabım
    Charlize Theron, "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"taki Karakterini Tanıttı

    Charlize Theron, Marvel Sinematik Evreni'ndeki karakterini Instagram paylaşımıyla açıkladı.

    Bu yazı "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmiyle ilgili spoiler içerir!

    Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filmiyle sürpriz bir şekilde Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan Charlize Theron, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla yeni karakterini tanıttı.

    Charlize Theron'un canlandırdığı sürpriz karakter, filmin kapanış jenerikleri sırasında çıkan ilk sahnede görünüyor. Oscar'lı oyuncu Instagram'da paylaştığı fotoğraflara "Meet Clea" (Clea'yla Tanışın) notunu ekleyerek Clea karakterini canlandırdığını doğrulamış oldu.

    Clea, çizgi romanlarda Doktor Strange açısından oldukça önemli bir karakter. Ancient One'ın (Tilda Swinton) gücünü aldığı boyut olan Karanlık Boyut'a hükmeden Olnar'ın oğlu Prens Orini'nin kızı olan Clea, ayrıca ilk Doctor Strange filmindeki kötü adam Dormammu'nun yeğenidir. Bunun da ötesinde Clea, Doktor Strange'in gelecekteki eşidir. (Clea karakteriyle ilgili ayrıntılı yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Charlize Theron, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan en güçlü yıldızlardan biri. Belli ki Clea karakteri yalnızca Doctor Strange'in geleceğinde değil, Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğinde de önemli bir rol üstlenecek. Marvel hayranları şimdiden Clea'nın geleceği ile ilgili teoriler üretmeye başladılar.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Charlize Theron (@charlizeafrica)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top