Hesabım
    "Işıkyılı"nın Vizyon Tarihi Ertelendi!

    Pixar'ın son animasyonu "Işıkyılı"nın Türkiye'deki gösterim tarihi sonbahara ertelendi.

    Disney ve Pixar'ın ortak yapımı, merakla beklenen "Işıkyılı" filminin ülkemizdeki vizyon tarihi ertelendi. 17 Haziran'da seyirciyle buluşması beklenen filmin 2 Eylül'de vizyona gireceği duyuruldu. "Işıkyılı" böylece, çocukların sinemaya daha çok götürüldüğü okul döneminde sinemalarda olacak.

    Bilim kurgu, aksiyon ve maceranın harmanlandığı "Işıkyılı" filminde, Oyuncak Hikayesi filmlerinde karşımıza çıkan unutamadığımız oyuncağa ilham veren kahramanın, Buzz Işıkyılı’nın, orijin hikayesini izleyeceğiz ve nesiller boyu geniş bir hayran kitlesine sahip olacak olan efsanevi Uzay Koruyucusu ile tanışacağız. Filmde Buzz Lightyear'a, Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans sesiyle hayat verecek.

    Işıkyılı'nın yönetmen koltuğunda Annie ödüllü yönetmen Angus MacLane oturuyor. Tecrübeli Pixar animatörü 2016 yapımı Kayıp Balık Dori'nin de ortak yönetmenliğini üstlenmişti. Ayrıca, önümüzdeki ay vizyona girecek olan The Batman'in ve Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un müziklerini hazırlayan ödüllü besteci Michael Giacchino da Işıkyılı'nın müziklerini hazırlayacak. Pixar ile uzun bir geçmişi olan Giacchino, “Yukarı Bak” filmindeki orijinal müzikle Oscar, Altın Küre ve GRAMMY kazanmıştı. Diğer Pixar işleri arasında “İnanılmaz Aile”, “Ratatuy”, “Arabalar 2”, “Ters Yüz”, “Coco” ve “İnanılmaz Aile 2” yer alıyor.

    Filmden yayınlanan son dublajlı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top