Hesabım
    Chris Hemsworth'lü Bilim Kurgu ve Aksiyon Filmi "Spiderhead"den Altyazılı Fragman!

    Joseph Kosinski imzalı "Spiderhead" 17 Haziran'da Netflix'te!

    Netflix, 17 Haziran'da gösterime girecek olan Chris Hemsworth liderliğindeki bilim kurgu ve aksiyon filmi "Spiderhead"in tam fragmanını yayınladı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Miles TellerJurnee SmollettBeBe BettencourtTess Haubrich ve Angie Milliken gibi isimler yer alıyor.

    Senaryosu "Deadpool", "6 Underground" ve "Life" gibi filmlere imza atan senaristler Rhett Reese ve Paul Wernic tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise, merakla beklenen "Top Gun: Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski oturuyor. 

    George Saunders'ın 2010 yılında New Yorker dergisinde yayınlanan "Escape From Spiderhead" adlı kısa öyküsünden uyarlanan film, ceza sürelerini kısaltabilmek için çeşitli yan etkileri olan tehlikeli bir deneye katılmayı kabul eden bir grup mahkuma odaklanıyor.

    Chris Hemsworth, yüksek güvenlikli uzak bir cezaevinde mahkûmlar üzerinde duygu durum ve davranış değiştiren tehlikeli ve gizli uyuşturucu deneyleri yapan bir bilim adamını canlandırıyor. Ne var ki bu deneylerden bazıları ters tepiyor ve mahkumlarda istenmeyen sonuçlara yol açıyor. Miles Teller ve Jurnee Smollett ise bir şeylerin ters gittiğini fark edince laboratuvar hakkındaki gerçekleri öğrenmek için araştırma yapmaya başlayan mahkumlara hayat veriyorlar.

    "Spiderhead" 17 Haziran'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top