Hesabım
    Baz Luhrmann İmzalı "Elvis"ten Yeni Altyazılı Fragman!

    Rock'n Roll müziğin kralı Elvis Presley'e Austin Butler 'ın hayat verdiği film 24 Haziran'da izleyiciyle buluşacak.

    Usta sinemacı Baz Luhrmann'ın, 2013 yılındaki "The Great Gatsby" filminden sonra yeniden sinemaya dönüşünü müjdeleyen "Elvis"ten yeni altyazılı fragman paylaşıldı. 

    Rock'n roll'un kralı, gelmiş geçmiş en etkili müzisyenlerden biri olan Elvis Presley'in hayatını anlatacak olan filmde, Presley'e Austin Butler hayat veriyor. Butler daha önce  Quentin Tarantino'nun "Once Upon a Time in... Hollywood", Jim Jarmusch'un "The Dead Don't Die" filmlerinde ve ArrowThe Carrie Diaries gibi dizilerde rol almıştı.

    Filmin diğer başrolü ise Oscar'lı oyuncu Tom Hanks. Hanks filmde, Elvis Presley'in menajeri Tom Parker karakterini canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kodi Smit-McpheeDavid WenhamDacre MontgomeryChristopher SommersHelen ThomsonRichard RoxburghNatasha Bassett gibi isimler yer alıyor. 

    Elvis Presley’i merkezine alan bu epik sinema gösterisi, esrarengiz menajeri Albay Tom Parker ile sıradışı ilişkisi üzerinden Elvis Presley’in hayatını ve müziğini konu alıyor. Hikaye, Amerika’da gelişen yeni kültürel manzara ve masumiyetin kaybolmaya başladığı bir zeminde, Presley’in şöhrete yükselişi ve eşi benzeri görülmemiş bir yıldıza dönüştüğü 20 yılı aşkın süreyi anlatıyor. Bu yolculuğun merkezinde Elvis’in hayatındaki en önemli ve etkili insanlardan biri olan Priscilla Presley de var. 

    "Elvis" 24 Haziran'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top