Hesabım
    Johnny Depp - Amber Heard Davasında Sona Yaklaşıldı

    Bu cuma günü yapılacak olan kapanış konuşmalarının ardından sonlanacak olan davada, Depp'in eski sevgilisi Kate Moss'un da tanık olarak dinlenmesi bekleniyor.

    Hollywood'un en ikonik yıldızlarından biri olan Johnny Depp ile eski eşi, oyuncu Amber Heard arasındaki dava, haftalardır gündemde. Olaylı ilişkileri ve olayları boşanmaları sonrasında da aile içi şiddet iddialarıyla sık sık gündeme gelen ikilinin şu an görülen davası bu hafta itibariyle sonlanıyor. 

    Bu, Johnny Depp'in Amber Heard'a açtığı 50 milyon dolarlık bir karalama davası. Depp, Heard'ın şiddet ve istismar iddialarının tamamen yalan olduğunu ve bu iddialar nedeniyle itibarının lekelendiğini, kariyerinin durma noktasına geldiğini iddia ediyor. 

    Mahkemede ikilinin ilişkisi ilk gününden bu yana masaya yatırıldı, iddialar ve tanıklar her iki tarafın avukatları tarafından sorgulandı. Önümüzdeki cuma günü, taraflar kapanış konuşmalarını yapacak ve bundan sonra jüricen çıkacak karar beklenecek. Bu bir karalama davası olduğu için, Depp'in kazanabilmesi için jüri üyelerinin Amber Herad'ın iddialarının tümünün yalan olduğuna inanması gerekiyor. 

    Geçtiğimiz günlerde mahkemedeki sorgusu sırasında, Johnny Depp'in 1990'larda ilişki yaşadığı İngiliz model Kate Moss'un adını anan Heard, Depp ve ekibinin sevinmesine yol açmış hatta bu anları gösteren video viral olmuştu. 

    Amber Heard, Johnny Depp'in Kate Moss'u merdivenlerden ittirdiği iddiası hakkında konuştu. Bu olay bir süre medyanın gündemini meşgul etmiş olsa da hiçbir zaman doğrulanmadı ve Depp ile Moss arkadaş kaldılar. Normalde, bunun gibi geçmiş konular ve ilişkiler, bu davayla ilgili olmadığı için konuşulamıyor ancak Heard, Kate Moss'un adını yeminli ifadesi sırasında anması, bu olayın da mahkemede tartışılabileceği anlamına geldiği için Depp'i sevindirmişti.

    Kate Moss, yarın duruşma salonuna gelecek ve tanık olarak dinlenecek. Davanın sonlanmasından hemen önceki bu ifade, jürinin nihai kararını etkileyebilecek kadar önemli ve merakla bekleniyor. 

    Johnny Depp - Amber Heard davasında neler olup bittiğini takip etmek kolay değil... Kafası karışanlar ve mahkemede tartışılan olayları hatırlamak isteyenler için, ikilinin ilişkisini başlangıcından günümüze detaylı bir şekilde özetlediğimiz dosyamızı buraya tıklayrak okuyabilirisiniz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top