Hesabım
    Pandemi Temalı Gerilim Filmi "Rich Flu"nun Kadrosu Genişliyor

    Netflix'in hit filmi "Platform"a imza atan Galder Gaztelu-Urrutia'nın yazıp yöneteceği filmin oyuncu kadrosuna Daniel Brühl ve Macaulay Culkin katıldı.

    Daniel Brühl ve Macaulay Culkin, İspanyol yönetmen Galder Gaztelu-Urrutia'nın pandemi temalı gerilim filmi "Rich Flu"nun kadrosuna katıldı. Filmin başrolünü ise Rosamund Pike üstleniyor.

    Ölümcül bir hastalığın gezegendeki en zengin insanları ödürmeye başladığı sosyal gerilim filmi "Rich Flu"nun çekimlerinin önümüzdeki sonbahar döneminde başlaması bekleniyor. Filmin yapımcılığını "Spencer" ve "Jackie" gibi biyografik filmlerin yönetmeni Pablo Larrain üstleniyor. 

    Yönetmen Galder Gaztelu-Urrutia, Netflix'in hit filmlerinden biri olan "Platform" ile dikkat çekmişti. Gaztelu-Urrutia, "Rich Flu"nun senaryosunu, "Platform"un senaryosunu da birlikte yazdığı Pedro Rivero ile birlikte kaleme aldı.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Önce milyarderleri, sonra milyonerleri öldüren bulaşıcı hastalık zamanla en küçük servet sahibini bile öldürmeye başladığında paniğe kapılan dünya, bütün mallarını ellerinden çıkarmak isteyen insanlarla dolup taşar. "Rich Flu", dünyayı döndüren servet bir anda en tehlikeli meta haline geldiğinde insanların canlarını kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceklerini sorguluyor. 

    Galder Gaztelu-Urrutia'nın "insan ruhunun derinliklerine ve keyfimize düşkünlüğümüzün doruklarına doğru karmaşık ve kışkırtıcı bir duygusal yolculuk" olarak tanımladığı filmde, Brühl ve Culkin'in hangi rolleri canlandıracağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top