Hesabım
    Ridley Scott, Joaquin Phoenix'li Napolyon Filminin Çekimlerini Tamamladı

    Joaquin Phoenix ve Vanessa Kirby'nin başrolleri paylaştığı tarihi dram filmi "Napoleon"un çekimleri tamamlandı.

    Usta yönetmen Ridley Scott, geçtiğimiz yılın en çok beğenilen ve konuşulan filmlerinden olan "Son Düello" (The Last Duel) ve "Gucci Ailesi" (House of Gucci) filmlerine imza attıktan sonra hemen sıradaki projesi üzerinde çalışmalara başlamıştı. 

    İlk olarak "Kitbag" adını taşıyan, ancak şu anda resmi adı "Napoleon" olan film, Fransız İmparator Napoleon Bonaparte'ın hayatını anlatacak. Filmin, Londra başta olmak üzere Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen çekimleri tamamlandı. Kısa zamanda post-prodüksiyona girecek olan "Napoleon"un vizyon tarihi ise henüz belli değil.

    Filmde Napolyon'u, Oscar'lı oyuncu Joaquin Phoenix canlandırıyor. Ridley Scott ve Phoenix daha önce "Gladyatör" filminde de birlikte çalışmışlardı. Napolyon Bonaparte'ın ilk eşi Josephine ile olan ilişkisini de masaya yatıracak olan filmde, Josephine rolünde Vanessa Kirby'i izleyeceğiz. Pieces of a WomanThe CrownMission: Impossible - Fallout gibi yapımlarda izlediğimiz Vanessa Kirby, Pieces of a Woman filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar ödülüne aday gösterilmişti.

    Napolyon Bonaparte'ın sıradan bir askerden bir imparatora dönüşünü anlatan filmin senaryosu David Scarpa tarafından kaleme alındı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top