Hesabım
    "Deadpool 3" Yazarları Disney'in Filme Müdahale Etmeyeceğini Açıkladı

    Marvel'ın Deadpool'u daha aile dostu hale getirmeye çalışmasından endişe duyan hayranlar artık rahat bir nefes alabilir!

    2016 ve 2018 yıllarında vizyona giren ilk iki "Deadpool" filmini kaleme alan yazarlar Rhett Reese ve Paul Wernick, serinin üçüncü filmini yazmak için yeniden iş başındalar.

    Disney, 20th Century Fox stüdyosunu satın aldığından beri hayranlar, X-Men ve diğer Mutantlar gibi çeşitli Marvel karakterlerinin eve dönüşünün sevincini yaşıyor. Ancak bunula birlikte, Deadpool gibi daha çok yetişkinlere yönelik bir karakterin Marvel tarafından aile dostu bir imaja büründürülmeye çalışılacağından da endişe duyuluyordu. Neyse ki durum böyle görünmüyor. 

    Senaristler Rhett Reese ve Paul Wernick, üçüncü filmin alıştığımız Deadpool tonunu koruyacağının garantisini verdiler. The Hollywood Reporter ile gerçekleştirdikleri röportajda Reese, Disney'in çok destekleyici olduğunu belirtti ve şu ifadelerde bulundu: "Belirli bir şaka söz konusu olduğunda, eğer bir çizgiyi aşarsak 'Belki o şaka değil' diye uyarılırız. Ama bence yaptığımız şeye inanılmaz derecede destek oldular çünkü açıkçası, bunu onlardan ayrı olarak uzun bir süredir yapıyorduk, onlar başarıyı gördüler ve daha da büyük bir başarı elde ettiler. Yani umarım bu mükemmel bir birliktelik olur. Ama kesinlikle onların desteğini aldık ve bunu hissetmek harika bir şey."

    Ryan Reynolds'ın çok beğenilen performansıyla bir kez daha Deadpool olarak izleyici karşsına çıkacağı "Deadpool 3" hakkında daha fazla açıklama yapmayan ikili, aynı zamanda 17 Haziran'da Netflix'te gösterime girecek Chris Hemsworth'lü aksiyon filmi "Spiderhead"in senaryosunu da kaleme aldılar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top