Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"dan Yeni Bir Klip Yayınlandı

    MTV Ödülleri gecesinde yayınlanan klip, Mjolnir ve Jane Foster'ın bir araya gelişini gösteriyor.

    MTV Sinema ve Televizyon Ödül gecesinde Marvel Sinematik Evrenini'nin sıradaki filmi "Thor: Love and Thunder"dan (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü) yeni bir klip yayınlandı. Klip, yayınlanan fragmanlarda gördüğümüz Mighty Thor sahnesinin biraz daha genişletililmiş halini sunuyor.

    Videoda Thor'u (Chris Hemsworth) yanan bir köyde, bir savaşın ortasında görüyoruz. Yeniden birleştirilmiş Mjolnir'i gören Thor sevinçle elini ona doğru uzatıyor fakat Mjolnir bir başka Gök Gürültüsü Tanrı'sının eline gidiyor:  Mighy Thor'un yani Thor'un eski sevgilisi Jane Foster'ın (Natalie Portman).

    Filmin önceki iki fragmanında bu klibin parçalarını görmüş olsak da sahneyi bir bütün olarak görmek oldukça eğlenceli ve Thor'un kendine has mizah duygusunu perçinliyor. Diyaloğu ağır çekime geçerken Thor'un yüzündeki zevkin saf bir kafa karışıklığına dönüşmesi sadece klasik bir Waititi dokunuşu. 

    Thor'un üçüncü solo filmi "Thor: Ragnarok" ile serinin yönetmenliğini devralan Taika Waititi, seriyi ilk filme kıyasla daha mizahi bir noktaya çekmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Her ne kadar bu filmde "Tanrı Kasabı Gorr" (Christian Bale) gibi ürpertici bir tehdit olsa da, filmin yine mizahi ve eğlenceli bir tona sahip olacağını şimdiye kadar yayınlanan görüntülerden anlayabiliyoruz. 

    "Thor: Love and Thunder" 8 Temmuz'da sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top