Hesabım
    Sam Neill "Jurassic World 3"e Dönmeyi Nasıl Kabul Etti?

    Jurassic Park üçlemesinde Dr. Alan Grant karakterine hayat veren Sam Neill, 20 yıl sonra Jurassic evrenine dönmeyi neden kabul ettiğini anlattı.

    Yeni Zelandalı aktör Sam NeillSteven Spielberg tarafından yönetilen 1993 tarihli ilk "Jurassic Park" filmiyle uluslararası tanınırlık kazandı. Filmde Alan Grant adındaki bir paleontolog olan Neill, paleobotanikçi kız arkadaşı Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) ile birlikte Jon Hammond (Richard Attenborough) tarafından Isla Nublar'a davet edilir.

    Nesilleri milyonlarca yıl önce tükenen dinozorları kanlı canlı bir şekilde karşısında görmekten şaşkınlık yaşayan Dr. Grant'ın bakış açısı, dinozorların serbest kalmasıyla yaşanan katliamdan sonra değişir ve Jurassic Park'ı onaylamamasına neden olur.

    Sam Neill, Alan Grant karakterine, 2001 yılındaki "Jurassic Park 3" filminde geri döndü. Filmde Dr. Grant, Jurassic Park'tan bu yana, dinozorlar, özellikle Velociraptorlar üzerindeki çalışmalarını ilerletmiştir. Ancak, bir uçak kazası onu bir kez daha Jurassic Park'ta mahsur bırakır. Hayatta kalmayı başaran Grant, Velociraptors'ın zekası üzerine yaptığı araştırmanın da doğru olduğunu öğrenir.

    2001'de son bulan Jurassic Park serisi, 2015 yılında "Jurassic World" ile yeniden canlandırıldığında, birçok kişi orijinal yıldızların rollerini yeniden üstlenmesini bekliyordu. Bu hayal, Jurassic World üçlemesinin son filmi olan "Jurassic World: Hakimiyet" (Jurassic World: Dominion) ile nihayet gerçek oluyor. Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblumm yirmi yıl sonra ikonik rolleriyle yaniden seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar. 

    Sam Neill, Gizmodo ile gerçekleştirdiği röportajda, yıllar sonra yeniden Dr. Alan Grant karakterine dönmeyi kabul etmesindeki en büyük etkenin yönetmen Colin Trevorrow olduğunu açıkladı. Neill, Trevorrow'un Jurassic Park karakterlerine olan sevgisini ve tutkusunu ve onları Jurassic World serisine tam olarak entegre etme arzusunu takdir ettiğini belirtti. Ayrıca Dern ve Goldblum ile yeniden bir araya gelme fikrinin de kendisine çok cazip geldiğini söyledi: "Eh, çoğunlukla bu karakterlere olan büyük ve kalıcı sevgisi ve onların Jurassic World dünyasına tamamen entegre olmalarını nasıl istediği. Ve bu beni ikna etti. Ayrıca Jeff ve Laura ile tekrar takılma fikri de tabii ki başlı başına çekici."

    "Jurassic World: Hakimiyet" bu cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top