Hesabım
    Brad Pitt ve Sandra Bullock'lu Aksiyon Filmi "Suikast Treni"nden Altyazılı Fragman!

    "Suikast Treni" 5 Ağustos'ta sinemalarda!

    Sony Pictures, başrolünü Brad Pitt'in üstlendiği aksiyon ve gerilim filmi "Suikast Treni"nden (Bullet Train) yeni bir fragman paylaştı. Filmde Brad Pitt, raydan çıkan bir dizi olayın ardından, işini barışçıl bir şekilde yapmaya kararlı fakat kötü şanstan muzdarip bir suikastçı olan Uğur Böceği (Lady Bug) rolüyle karşımızda olacak.

    Uğur Böceği'nin son görevi onu dünyanın dört bir yanından ölümcül düşmanlarla dolu bir yola sokar. Kendisini Japonya'da, dünyanın en hızlı treninde, hepsi birbiriyle bağlantılı ancak çelişkili hedeflere sahip suikastçılarla dolu bir ortamda çarpışma rotasına sürüklenirken bulan Uğur Böceği'nin trenden inmenin bir yolunu bulması gerekmektedir.  

    "Suikast Treni"nin yönetmenliğini, "Deadpool 2" filminin de yönetmenliğini yapan David Leitch üstleniyor. Leitch daha önce Fight Club, Ocean's 11, TroyMr. and Mrs. Smith gibi filmlerde Pitt'in dublörü olarak görev almıştı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Joey King, Zazie Beetz, Michael ShannonBrian Tyree Henry gibi isimler yer alıyor. Sandra Bullock filmde, Uğur Böceği'nin patronu Maria Beetle karakteriyle karşımıza çıkacak. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise trendeki suikastçıları canlandırıyorlar. 

    "Suikast Treni" 5 Ağustos'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top