Hesabım
    Efsane “Çakallarla Dans” Kadrosu Sinemalara Dönüyor!

    “Çakallarla Dans 6” için okuma provası yapıldı, kahkahalar havada uçuştu!

    Yapımını SugarWorkz ve TAFF Pictures’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Murat Şeker’in yaptığı "Çakallarla Dans 6" filminin ilk okuma provası önceki gün İstanbul’da yapıldı.

    Türk sinema tarihinin en uzun soluklu komedi serilerinden biri olan ve 2010 yılındaki ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden Çakallarla Dans serisi altıncı filmde seyirciyi özlediği kahkahaya davet ediyor!

    Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzalı senaryonun okuma provası için bir araya gelen "Çakalarla Dans" ekibi, hem hasret giderdi hem de kahkahalarla kesilen prova sırasında eğlenceli anlar yaşadı. "Çakallarla Dans 6"da serinin efsane kadrosu, yani Şevket Çoruhİlker AyrıkTimur AcarMurat AkkoyunluDidem Balçın yeniden bir araya gelirken; kadroya Ebru CündübeyoğluNurettin SönmezElvan DişliMine Kılıç,Kemal Zeydan gibi yeni oyuncular da dahil olacak. 

    Gelecek sezonun en iddialı yerli filmlerinden biri olacak ve seyirciye özlediği sinema salonu eğlencesini yaşatacak "Çakallarla Dans 6"nın çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top