Hesabım
    Marvel'dan "Thunderbolts" Filmi Geliyor!

    Resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu açıklanan filmin yönetmenliğini Jake Schreier üstlenecek.

    Marvel Stüdyoları'ndan "Thunderbolts" filmi geliyor! Gizli tutulan ve hakkında çok fazla bilgi paylaşılmayan filmin hazırlık aşaması, yönetmenliği üstlenecek ismin açıklanmasıyla birlikte hız kazandı.

    Filmin yönetmenliğini "Paper Towns" ve "Robot & Frank" gibi yapımlardan tanıdığımız Jake Schreier'ın yapacağı açıklandı. Senaryoyu yazacak olan Eric Pearson, Marvel'ın Scarlet Johansson başrollü "Black Widow" filmini de kaleme almıştı. 

    Henüz proje geliştirme aşamasında olan filmin konusuyla ilgili ayrıntılı bir bilgi yok ancak kısaca hükümet tarafından birtakım görevlere gönderilen bir grup kötünün etrafında döneceği biliniyor. Hangi karakterlerin bu ekibin bir parçası olacağı da henüz kesin olmamakla birlikte, "Thunderbolts"ta bazı karakterlerle karşılaşmamıza kesin gözüyle bakılıyor. 

    Filmde, Marvel Sinematik Evreni'nden Yelena Belova (Florence Pugh), Baron Zemo (Daniel Brühl), Ghost (Hannah John-Kamen), Taskmaster (Olga Kurylenko), Abomination (Tim Roth), US Agent (Wyatt Russell) ve Winter Soldier (Sebastian Stan) karakterlerinin yer alacağı tahmin ediliyor. Ancak henüz herhangi bir oyuncunun projeye katıldığına dair resmi bir açıklama yapılmadı. 

    Filmin yapımcılığını Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top