Hesabım
    Uma Thurman ve Henry Golding, ‘The Old Guard 2’nun Kadrosunda

    Charlize Theron!un yanına iki yıldız daha!

    Uma Thurman ve Henry Golding, Netflix'in "The Old Guard 2" filminin kadrosunda Charlize Theron'a katılmaya hazırlanıyor. “Kill Bill” ve “Crazy Rich Asians” yıldızları, daha önce duyurulan kadroya geri dönen Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca MarinelliVeronica Ngo ve Chiwetel Ejiofor'a katıldı.

    The Old Guard”, kendilerini ifşa ettiklerinde ve beklenmedik yeni bir üye keşfedildiğinde kimliklerini bir sır olarak tutmak için savaşmak zorunda olan gizli bir ölümsüz paralı asker ekibini takip ediyor. Thurman ve Golding'in yeni hikayeye nasıl dahil olduğu henüz açıklanmadı, ancak her iki yıldızın da kesinlikle aksiyon deneyimi var. “Crazy Rich Asians”, “A Simple Favor” ve “Last Christmas” filmlerindeki çıkış performanslarının ardından Golding, “Snake Eyes” ve “The Gentlemen” ile yüksek oktanlı filmlerin dünyasına girdi. Oyuncu, daha sonra Dakota Johnson'la başrolü paylaştığı Jane Austen'in “Persuasion” romanının uyarlamasında izlenecek.

    Hollywood'un en tanınan yüzlerinden olan Uma Thurman, “Kill Bill” serisinde The Bride olarak oynadıktan sonra bir tür ikonu oldu. Oscar adayı “Pulp Fiction” gibi klasiklerdeki performanslarıyla da tanınıyor ve en son “Hollywood Stargirl”de görüldü. Temmuz 2020'deki lansmanının ardından “The Old Guard”, yayınlandığı ilk 28 gün içinde 186 milyon saat izlendiği bildirilen Netflix'in bugüne kadarki en popüler aksiyon filmlerinden biri haline geldi. Merakla beklenen devam filmi, Leandro Fernández ile birlikte serinin dayandığı çizgi romanın ortak yaratıcılarından Greg Rucka'nın senaryosundan Victoria Mahoney tarafından yönetilecek.

    Mahoney, yakın zamanda “Star Wars – Bölüm IX: The Rise of Skywalker”da ikinci birim yönetmeni olarak görev yaptı ve “Queen Sugar”, “The Morning Show” ve “Lovecraft Country” gibi dizilerde çalıştı. “The Old Guard 2”, ilk filmin yanı sıra “6 Underground”, “The Adam Project” ve yakında çıkacak olan “Heart of Stone”u içeren bir listeyle, Skydance'in en son Netflix filmi olarak anılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top