Hesabım
    Barbie'nin Ken'i Ryan Gosling!

    Greta Gerwig'in yönettiği "Barbie" filminden Ryan Gosling'li ilk görsel yayında!

    Ryan Gosling, Warner Bros.'tan gelen, başrolünde Margot Robbie'nin olduğu ve Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu “Barbie” filminin yeni görselinde Ken olarak karşımıza çıkıyor. Stüdyo, Gosling'in canlandırdığı Ken'in baklava karın kasları, sarı saçları ve sprey bronzluğu ile çarpıcı bir fotoğrafını yayınladı. Görüntü, Robbie'yi, Barbie olarak üstü açık pembe arabasında gösteren bir fotoğrafın ardından yayınlanan ikinci resmi görsel oldu.

    Gerwig, “Barbie”nin senaryosunu “Frances Ha” ve “Mistress America” ile birlikte çalıştığı Noah Baumbach ile birlikte yazdı. Filmin prodüksiyonu şu anda devam ediyor. Yardımcı oyuncular arasında America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa RaeMichael Cera ve daha fazlası yer alıyor. "Barbie" ile ilgili hiçbir konu detayı onaylanmasa da, birkaç Barbie ve Ken karakterinin hikayeye dahil olduğu söyleniyor.

    Liu, bu yılın başlarında "Barbie"yi "vahşi" ve "inanılmaz derecede benzersiz" olarak nitelendirdi ve "Keşke size her gün ne yaptığımızı gösterebilseydim, çünkü bu çılgınca." dedi. Film bir müzikal değil ama Liu, film için bolca dans provasında olduğunu söyledi. Oyuncu ayrıca bir Greta Gerwig setinde çalışmanın nasıl bir şey olduğundan bahsetti: "Bir sahne çekerken ve işe yaradığında, kahkaha duyarsınız, bu dünyadaki en iyi histir. Greta Gerwig setinde bir pisliksen, senin için hiç umut yok." 

    Shang-Chi” çıkışlı yıldız Liu'nun, filmde birkaç Ken bebeğinden birini oynadığı iddia ediliyor. Liu, hayatının en acı verici deneyimlerinden biri olarak adlandırdığı rol için tüm vücuduna ağda yaptırmak zorunda kaldı ve "Her ay bunu yaşayan inanılmaz cesur kadınlara karşı yeni bir hayranlığım var.” dedi. Warner Bros. filmi “Barbie”, 21 Temmuz 2023'te sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top