Hesabım
    3 Yeni "Avatar: The Last Airbender" Filmi Geliyor!

    Son Hava Bükücü, 3 yeni animasyon filmiyle geri dönüyor.

    Paramount ve Nickelodeon, Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'ndeki sunumlarında, "Avatar: The Last Airbender" (Avatar: Son Hava Bükücü) çizgi dizisine dayanan üç yeni animasyon filminin geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu.

    Devam filmleri için orijinal çizgi filmi yaratan Bryan Konietzko ve Michael DiMartino ile anlaşma sağlandı. Lauren Montgomery de yönetmen olarak geri dönüyor.

    Orijinal "Avatar: The Last Airbender", tehlikeli bir mistik maceraya girişmek için savaşın parçaladığı elemental büyü dünyasında yeniden uyanan genç bir çocuk olan Aang'ı (Zach Tyler Eisen) takip ediyordu. Devamında 2012 - 2014 yılları arasında dört sezon devam eden ve "The Legend of Korra" dizisi geldi. 

    Aang'ın hikayesi, 2010'da M. Night Shyamalan tarafından live-action olarak uyarlandı ancak beklentileri karşılamayan bir yapım olarak kaldı. Bunun yanı sıra Konietzko ve DiMartino'nun katılımı olmadan Netflix'te yayınlanacak yeni bir live-action dizi uyarlaması için çalışılıyor.

    Aang'in hikayesini devam ettirecek yeni filmler aynı hikayeyi takip eden bir üçleme olacak ve Paramount - Nickelodeon iş birliği ile yayınlanacak. Nickelodeon, Avatar dünyasını geliştirmek istediğini belirttiği için yeni filmlerde daha önce görmediğimiz mekanlar, karakterler ve yeni olay örgüleriyle karşılaşmamız muhtemel.  

    Diğer yandan Netflix'in live-action uyarlamasının nasıl olacağı da merakla bekleniyor. Netflix, kendi "Avatar: Son Hava Bükücü" uyarlamasının, diziye kıyasla daha derin bir hikaye anlatacağını ve olgun karakterlere odaklanacağını belirtmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top