Hesabım
    Al Pacino, Gençliğini Timothée Chalamet'nin Canlandırmasını İstiyor!

    Usta oyuncu, başrolü Robert De Niro ile paylaştığı "Heat"in devam filminde Vincent Hanna rolünü Timothée Chalamet'nin canlandırmasını istiyor.

    Michael Mann tarafında yazılan ve yönetilen "Heat" (Büyük Hesaplaşma) filmi usta oyuncular Al Pacino ile Robert De Niro'yu ilk kez, aynı sahneyi paylaşmak üzere bir araya getirdi ve 1995 yılında vizyona girdi. "Heat" Tribeca Film Festivali'nde 25. yılına özel olarak yeniden seyirciyle buluştu ve bu özel gösterim için usta aktörler bir araya gelerek söyleşiye katıldılar.

    Al Pacino Heat'te, polis teğmeni Vincent Hanna karakterini canlandırmıştı ve gerek içgüdüleri gerekse üstün zekasıyla, içerisinde bulunduğu her türlü suçtan arkasında kesin deliller bırakmadan, başarılı bir şekilde sıyrılmayı başaran Neil McCauley'i (Robert De Niro) takıntılı bir şekilde takip ediyordu. 

    Michael Mann, Edgar ödüllü yazar Meg Gardiner ile birlikte, filmin devamı niteliğindeki "Heat 2: A Novel" romanını kaleme aldı. Kitap, Heat'te anlatılan olayların hemen sonrasında geçiyor ve filmde gördüğmüz olayların öncesini de geri dönüşlerle anlatıyor. 

    Bu romanın sinemaya uyarlanması yönünde bir çalışma henüz yok fakat Al Pacino gösterim sonrasındaki söyleşide, olası bir devam filminde Vincent Hanna'nın gençliğinin Timothee Chalamet tarafından canlandırılmasını istediğini net bir şekilde belirtti ve "O muhteşem bir oyuncu" diye ekledi.

    Chalamet, şu anda Hollywood'daki en gözde isimlerden biri. Denis Villeneuve'nin Dune uyarlamasında Paul Atreides rolünü üstlenen oyuncu ayrıca geçtiğimiz yıl içinde Wes Anderson'ın "The French Dispatch" ve Adam McKay'in "Don't Look Up"ında oynadı. Genç oyuncu, bu yıl "Bones and All" filmi için, "Call Me By Your Name"de birlikte çalıştığı yönetmen Luca Guadagnino ile yeniden bir araya gelecek. Bütün bu projelerin yanı sıra, bir karakterin gençliğini oynamak da Chalamet'ye yabancı değil çünkü "Wonka" filminde Çarli'nin Çikolata Fabrikası'ndaki Willy Wonka'nın gençliğini canlandırıyor. Film 2023 Aralık'ında izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top