Hesabım
    Wes Anderson
    Görev Yönetmen , Senarist , Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 1 Mayıs 1969 (Houston, Teksas, ABD)
    Yaş
    54
    27
    yıllık kariyer
    30
    film ve dizi
    Büyük Budapeşte Oteli Orijinal Klip ''Ludwig''

    Filmografi

    Asteroit Şehir
    Asteroit Şehir
    16 Haziran 2023
    The Ratcatcher
    The Ratcatcher
    30 Eylül 2023
    Poison
    Poison
    30 Eylül 2023
    The Swan
    The Swan
    30 Eylül 2023
    Fransız Postası
    Fransız Postası
    3 Aralık 2021
    Köpek Adası
    Köpek Adası
    20 Nisan 2018
    Hitchcock/Truffaut
    Hitchcock/Truffaut
    13 Mayıs 2016

    Fotoğraflar

    Haber

    Wes Anderson İmzalı "The Wonderful Story Of Henry Sugar"dan Fragman!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel ve Ben Kingsley bir arada...
    15 Eylül 2023 Cuma
    "The Wonderful Story of Henry Sugar"dan Benedict Cumberbatch'li Yeni Görseller!
    Haberler - Gündemdeki Filmler
    Wes Anderson'ın yeni filmi 13 Ekim'de Netflix'te...
    1 Eylül 2023 Cuma
    Yorumlar
    Back to Top