Hesabım
    Emma Roberts "Madame Web" Filminin Kadrosuna Katıldı

    Sony-Marvel iş birliğindeki filmin başrolünü Dakota Johnson üstleniyor.

    Sony ve Marvel'ın Spider-Man evrenini genişletecek filmlerden biri olan "Madame Web"in yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. "Çığlık 4", "Bu Nasıl Aile", "Scream Queens", "American Horror Story" gibi yapımların yıldızı Emma Roberts, filmin kadrosuna katılan son isim oldu. 

    Filmde, Madame Web rolünde Dakota Johnson'ı izleyeceğiz. Oyuncu kadrosunda ayrıca "Euphoria" yıldızı Sydney Sweeney, Isabella Merced, Celeste O'ConnorTahar Rahim yer alıyor. "Madame Web"in yönetmenliğini Marvel'ın "Jessica Jones" ve "Defenders" dizilerini yöneten S.J. Clarkson üstleniyor.

    "Madame Web" çizgi romanlarının merkezinde, kahinlik yeteneğine sahip bir mutant olan Cassandra Webb yer alıyor. Webb, onu örümcek ağına benzeyen bir yaşam destek sistemine bağlanmaya zorlayan sinirsel bir kas hastalığı olan yaşlı bir kadındır. Genellikle destekleyici bir karakterdir ve suçla savaşmaz.

    Sony, Spider-Man evrenini büyütme çalışmlarına Tom Hardy'li Venom serisi ile başlamıştı. Jared Leto'nun kötü eleştiriler alan "Morbius"u da bu evrenin bir parçasıydı. "Madame Web"in yanı sıra başrolünü Aaron Taylor-Johnson'ın üstlendiği "Kraven the Hunter" filmi de Spider-Man çizgi romanlarında yer alan Kraven karakterine odaklanacak. 

    Bütün Spider-Man içeriklerini Disney+'ta şimdi izlemek için tıklayın...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top