Hesabım
    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi"nden Büyük Açılış Bekleniyor

    Cuma günü vizyona girecek filmin açılış hasılatının 70 milyon doları bulacağı tahmin ediliyor.

    Universal Pictures ve Illumination'ın Çılgın Hırsız/Minyonlar film serisindeki beşinci film olan "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi" bu hafta izleyiciyle buluşacak. ABD ve Kanada'da toplam 4.400 sinema salonunda gösterime girecek olan filmin, vizyondaki ilk hafta sonunda 65 milyon dolar ila 75 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. 

    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi" şu anda  gişede ilk sıralarda yer alan Baz Luhrmann'ın "Elvis" filmi, gişe rekorları kıran "Top Gun: Maverick", "Jurassic World: Dominion" ve Pixar animasyonu "Işıkyılı" ile rekabet edecek. Geçtiğimiz hafta sonunda, ABD gişesinin ilk sırasında yer alan "Elvis" 31 milyon dolar, ikinci sıradaki "Top Gun: Maverick" ise 29 milyon dolar hasılat elde etmişti. 

    "Minyonlar 2"den beklenen açılış hasılatı bu iki filmin son hafta sonu hasılatının toplamından daha yüksek, fakat animasyon ve aile filmi olması, 10 yıldır devam eden serinin sadık bir hayran kitlesi oluşturması  dolayısıyla filmin beklentileri karşılaması olası görünüyor. 

    Son dönemde vizyona giren çocuk ve aile filmlerinden "Kirpi Sonic 2" Amerika gişesinde 72 milyon dolarlık başarılı bir açılışa imza atmıştı. Disney Pixar'ın "Işıkyılı" filmi ise 51 milyon dolarlık açılış hasılatıyla beklentilerin altında kaldı. Çocuk filmleri, aileleri sinema salonlarına çekiyor ama hangi filmlerin ilgi göreceğini tahmin etmek bugünlerde pek kolay değil. 

    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi" bu cuma sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top