Hesabım
    "Avatar 2"den Kate Winslet'a İlk Bakış!

    Aralık ayında vizyona girecek "Avatar: Suyun Yolu" filminden Kate Wislet'ın karakterinin ilk görselleri paylaşıldı.

    Empire Magazine, James Cameron'ın heyecanla beklenen filmi "Avatar: The Way of Water"dan Kate Winslet'ın karakterini gösteren ilk resmi fotoğrafları yayınladı.

    "Titanic" filmin yönetmeni Cameron ile yıllar sonra yeniden bir araya geldiği projede Kate Winslet'ı, bir Na'vi kabilesinin son derece sadık ve korkusuz lideri Ronal rolünde izleyeceğiz. Oscar'lı oyuncu karakterini şu sözlerle tarif ediyor: "O güçlü. Bir Savaşçı. En büyük tehlikenin karşısında bile, üstelik doğmamış bir bebeği varken, kendi halkına katılıyor ve en çok önem verdiği şeyler için savaşıyor: ailesi ve yuvası."

    "Avatar 2" ile Sam Worthington, Zoe SaldanaStephen Lang ve Sigourney Weaver'a katılan Winslet, çekimler sırasında su altında zorlu anlar yaşadı. Winslet ayrıca yedi dakika on dört saniye ile Tom Cruise'un bir uzun metrajlı filmde su altında en uzun nefes tutma rekorunu kırdı. 

    İlk filmde yer alan olayların yaklaşık on yıl sonrasını anlatacak olan "Avatar: Suyun Yolu"; Sully ailesinin birbirlerini güvende tutmak için harcadıkları çabayı, hayatta kalmak için verdikleri savaşları ve göğüs gerdikleri trajedilerin hikayesini ele alıyor. Film 16 Aralık'ta sinemalarda olacak. İzleyicileri bu unutulmaz serüvene hazırlamak için, 2009 yapımı "Avatar" filmi de 23 Eylül 2022'de yeniden sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top