Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"daki Birçok Oyuncunun Sahnesi Kesildi!

    Filmin son halinde yer almayan Lena Headey'e ajansı tarafından tazminat davası açıldı.

    Marvel Stüdyoları'nın son filmi "Thor: Love and Thunder"ın vizyona girmesine bir hafta kala, filmde yer alacağı bilinen birçok ismin sahnelerinin filmin tamamlanmış halinde yer almadığı ortaya çıktı.

    Yönetmen Taika Waititi, filmlerini çekimler bittikten sonra, post-prodüksiyon sürecinde bulduğunu kabul ediyor ve bu nedenle, kurgu aşamasından önce önemli görünen bazı roller kısaltılabiliyor ya da filmden tamamen çıkartılabiliyor. 

    Variety'de yer alan bir habere göre, bu isimlerden biri Game of Thrones dizisinin yıldızı Lena Headey. Filmin son versiyonunda sahnesinin yer almadığı doğrulanan Headey'e, İngiltere'deki eski ajansı Troika tarafından yeni "Thor" da dahil olmak üzere üç proje için ödenmemiş komisyon ücretleri nedneiyle tazminat davası açıldı.

    Filmde göremeyeceğimiz tek isim Lena Headey değil. Christian Bale, Total film ile gerçekleştirdiği röportajda, Marvel Sinematik Evreni'ne Eitri rolüyle dahil olan Peter Dinklage ve Gradmaster karakterini canlandıran Jeff Goldblum ile birlikte yer aldığı sahneler olduğunu fakat bu sahnelerin filmin son halinde yer almadığını belirtmişti. 

    "Thor: Love and Thunder" 2 saatlik süresiyle Marvel'ın en kısa filmlerinden biri olacak. Filmin ilk kurgusunun dört saat uzunluğunda olduğu biliniyor ve hayranlar şimdiden filmin uzun versiyonunu görebilmek için can atıyorlar. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top