Hesabım
    Taron Egerton, Gözünü Wolverine Rolüne Dikti

    "Rocketman" yıldızı Egerton, Wolverine rolü için Marvel ile görüştüğünü açıkladı.

    2019 tarihli "Rocketman" filminde Elton John'a hayat veren ve performansıyla büyük beğeni toplayan Taron Egerton, daha önce Hugh Jackman tarafından canlandırılan ve onunla özdeşleşen X-Men karakteri Wolverine rolünü üstlenmek için Kevin Feige ve diğer Marvel Studio yöneticileriyle görüştüğünü açıkladı.

    Egerton, The New York Times ile gerçekleştirdiği röportajda, rolü Hugh Jackman'dan devralıp hem X-Men hem de Avengers serilerinin merkezinde yer alan karakteri oynama arzusunu anlattı: "Bunu söylemenin yanlış olacağını düşünmüyorum. Heyecanlanırdım ama aynı zamanda endişelenirdim, çünkü Hugh bu rolle o kadar bağlantılı ki, bunu başka birinin yapması çok zor mu diye merak ediyorum. Ama umarım gerçekleşirse, bana bir şans verirler." 

    Büyük çıkışını 2014 yılında Matthew Vaughn imzalı "Kingsman: The Secret Service" ile yapan Egerton, 2016 yılında "Eddie the Eagle" filminde Hugh Jackman ile birlikte rol almıştı. Son olarak Londra West End'de "Cock" adlı tiyatro oyununda yer alan İngiliz oyuncu şu sıralarda ise 8 Temmuz'da izleyici ile buluşacak olan Apple TV+ dizisi "Black Bird" ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top