Hesabım
    Chris Evans ve Emily Blunt Aynı Projede!

    Chris Evans, David Yates yönetimindeki suç filmi "Pain Hustlers"da başrolü üstlenen Emily Blunt'a eşlik edecek.

    Başrolünü Emily Blunt'ın üstleneceği suç dramı "Pain Hustlers"ın kadrosuna Chris Evans katıldı. filmin yönetmen koltuğunda, son dört Harry Potter  filmini ve Fantastik Canavarlar serisini yöneten David Yates oturuyor. 

    Filmin, Evan Hughes tarafından yazılan kitaptan esinlenilen senaryosunu Wells Tower kaleme aldı. Tarz olarak "The Wolf of Wall Street" ve "The Big Short" gibi ekonomi dünyasında geçen filmlere benzeyeceği açıklanan filmin konusu kısaca şöyle: Kendisi ve kızı için daha iyi bir yaşam hayal eden lise terk Liza (Emily Blunt), iflas etmekte olan bir ilaç şirketinde iş bulur. Liza'nın cesareti, kendisini daha yüksek bir yaşama taşır fakat yakında bir suç komplosunun merkezinde kalacaktır...

    Geçtiğimiz aylarda Cannes Film Festivali'nin film pazarında satışa sunulan proje, 50 milyon dolara Netflix tarafından satın alınmıştı. Filmin çekimleri Ağustos ayında başlayacak. Chris Evans'ın hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

    Chris Evans'ın son filmi "The Gray Man" 22 Temmuz'da Netflix'te olacak. Evans'a Ryan Gosling ve Ana de Armas'ın eşlik ettiği film, "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame" gibi Marvel filmlerine imza atan Russo Kardeşler tarafından yönetildi. 

    Emily Blunt ise son olarak Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filminin çekimlerini tamamladı. Film 2023 yazında seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top