Hesabım
    "Elvis" Yıldızı Austin Butler "Green Arrow" Olursa!

    Austin Butler'ın Green Arrow karakteriyle DC'ye transfer olacağı yönündeki söylentiler hayranları harekete geçirdi...

    Baz Luhrmann imzalı "Elvis" filminde Rock'n Roll kralı Elvis Presley'e hayat veren ve çok beğenilen performansıyla adı şimdiden Oscar için anılan Austin Butler, yeni bir hayran çalışmasında DC'nin Green Arrow karakteri olarak hayal edildi. 

    DC Films/Warner Bros.'un "Snyder-Verse" fikrinden vazgeçmesinin ardından DC filmleri giderek daha amaçsız hale geldi ve daha bağımsız projelere odaklanmaya başladı. Yine de "The Suicide Squad", "Peacemaker", "Black Adam", "Batgirl", "Shazam! Fury of the Gods", "The Flash" ve "Green Lantern Corps", Clark Kent'ten bağımsız potansiyel bir sinematik evren için parlak bir geleceği temsil ediyor.

    Pek çok DC hayranı, "Arrow" dizisinin başarısının ardından Oliver Queen/Green Arrow'un nihayet beyaz perdedeki ilk çıkışını yapmasını umarken, Austin Butler'ın yaklaşan "Black Canary" filminde bu karakteri canlandıracağı yönündeki yeni bir söylenti hayranları daha da heyecanlandırdı. Sosyal medyada tartışılan bu iddia üzerine, clements.ink adlı Instagram kullanıcısı dijital sanatçı Butler'ın Green Arrow olarak nasıl görüneceğini resmetti. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Josh (@clements.ink)'in paylaştığı bir gönderi

    Kariyerine Disney ve Nickelodeon'un çocuk-gençlik dizileriyle başlayan Butler, "Elvis" ile büyük çıkışını yapmadan önce Quentin Tarantino'nun "Once Upon a Time in Hollywood" filminde de rol almıştı. Daha az tanınmış olmasına rağmen Harry StylesMiles Teller ve Ansel Elgort gibi isimlerin arasından sıyrılarak Elvis rolünü kapan 31 yaşındaki oyuncu şimdilerde Denis Villeneuve'nin yönettiğine "Dune 2" filminin çekimlerine hazırlanıyor. Timothee Chalamet, ZendayaRebecca Ferguson gibi isimlere katılan Butler, devam filmde Baron Harkonnen'in acımasız yeğeni Feyd-Rautha karakterine hayat verecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top