Hesabım
    John Wick Spin-Off Filmi "Ballerina"ya Oscar'lı Senarist Transferi!

    Başrolünü Ana de Armas'ın üstlendiği filmin senaryo ekibine Emerald Fennell dahil oldu.

    Keanu Reeves'li John Wick serisinin bir yan projesi olacak olan "Ballerina" filminin başrolü Ana de Armas, film hakkında güncellemelerde bulundu. Len Wiseman tarafından yönetilecek olan "Ballerina" John Wick filmleriyle aynı evrende geçen bir hikayeyi anlatacak. Filmde Keanu Reeves'in rol alması da olasılık dahilinde.

    Ana de Armas, Elle dergisine verdiği röportajda, kadın başrollü bir projede kadın bir yazar ve sese sahip olmanın öneminden bahsetti: "Bir kadın yazarı işe almak benim için gerçekten önemliydi, çünkü projeye dahil olduğumda sadece yönetmen Len Wiseman ve başka bir adam vardı. Ben de 'Bu işe yaramayacak' diyordum. Bu yüzden beş ya da altı kadın yazarla görüşmeler yaptım." diyen de Armas, sonunda Emerald Fennell'in projeye dahil olduğunu açıkladı. 

    Oyuncu, senarist ve yönetmen Emeral Fennell, yönetmenliğini de üstlendiği "Promising Young Woman" filmiyle 2021 yılında En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazandı. Fennell ayrıca sevilen dizi "Killing Eve"in de yazarlığını yaptı. 

    Emerald Fennell'in kadroya eklenmesiyle guru duyduğunu açıklayan Ana de Armas, filmin konusu hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Hikayenin, "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da görülen bale okulunda eğitim alan genç bir suikastçiye odaklanacağı dışında bir bilgi henüz yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top