Hesabım
    Hollywood'u Saran #MeToo Hareketini Anlatan "Kadın Dedi Ki"den Altyazılı Fragman

    "Kadın Dedi Ki" 10 Şubat 2023’de sinemalarda!

    New York Times’ın Pulitzer ödüllü soruşturmasına dayanan "Kadın Dedi Ki" (She Said) filminin Türkçe altyazılı ilk fragmanı yayınlandı!

    Başrollerini Carey Mulligan ve Zoe Kazan'ın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda; bol ödüllü "Tam Sana Göreyim" filmine imza atan ve "Unorthodox" dizisiyle Emmy ödülü kazanan Maria Schrader oturuyor. 

    "Kadın Dedi Ki"nin senaryosu Jodi Kantor ve Megan Twohey imzalı "She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement" adlı çok satan kitaptan Rebecca Lenkiewicz tarafından uyarlandı.

    İki kez Oscar ödülü adayı olan Carey Mulligan (Yetenekli Genç Kadın, Aşk Dersi) ile Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), filmde bir neslin en önemli haberlerinden birini yapan New York Times muhabirleri Megan Twohey ile Jodi Kantor’a hayat veriyorlar.  

    Filme konu olan haber, Hollywood’da cinsel taciz konusu hakkında onlarca yıldır süren sessizliği bozan #MeToo hareketinin başlamasına yardım ederek Amerikan kültürünü sonsuza dek değiştirdi. Filmin yapımclığını Plan B Entertainment adına Akademi ödüllü Brad Pitt, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner üstleniyor. 

    "Kadın Dedi Ki" 10 Şubat 2023’de sinemalarda seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top