Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Amerika Gişesindeki Liderliği Devam Ediyor

    Filmin gişe hasılatı, ikinci hafta sonunda %68 oranında düştü.

    Geçtiğimiz hafta Amerika gişesinde 144 milyon dolarlık başarılı bir açılışa imza atan "Thor: Love and Thunder" (Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü) ikinci hafta sonunda da gişenin zirvesinde bulunuyor. 

    Filmin ikinci hafta sonu hasılatı, açılığ hafta sonuna göre %68 oranında düşüş gösterdi. Bu, Marvel filmleri arasındaki en yüksek ikinci hafta düşüşlerinden biri. Bu hafta sonunda 46 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin Amerika gişesindeki toplam geliri 233 milyon dolara ulaştı. "Thor: Love and Thunder"ın küresel gişedeki kazancı ise 500 milyon dolara yaklaştı.

    "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi" Amerika gişesinin ikinci sırasındaki yerini bu hafta sonunda kazandığı 26 milyon dolar ile korudu. Sevilen animasyon filminin toplam hasılatı 263 milyon dolara yaklaştı. Gişenin üçüncü sırasında vizyona yeni giren bir film yer alıyor. Daisy Edgar-Jones başrollü gerilim ve gizem filmi "Where the Crawdads Sign" (Kya'nın Şarkı Söylediği Yer) açılış hafta sonunda 17 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. 

    Tom Cruise'un gişe rekorları kıran filmi "Top Gun: Maverick" vizyonda geçirdiği ikinci ayı tamamlarken hala ilk beşte yer alıyor. Filmin Amerika gişesindeki toplam hasılatı 620 milyon dolara yaklaştı. Amerika gişesinin beşinci sırasında ise Baz Luhrmann imzalı "Elvis" bulunuyor. Hafta sonunda 7.6 milyon dolar kazanan filmin toplam hasılatı 100 milyon dolar sınırını aşarak 106 milyon dolara ulaştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top