Hesabım
    "Jurassic World: Hakimiyet" Küresel Gişede 900 Milyon Dolar Sınırını Geçti!

    Filmin, yılın en çok kazanan ikinci filmi "Doktor Strange 2"nin yerini alması bekleniyor.

    Jurassic World ve Jurassic Park serilerinin kahramanlarını bir araya getirerek efsaneyi noktalayan film "Jurassic World: Hakimiyet"in (Jurassic World: Dominion) dünya çapındaki gişe hasılatı 900 milyon dolar sınırını aştı. 

    Bir aydan fazla süredir vizyonda olan filmin kazancının artmaya devam etmesi, her ne kadar olumsuz yorumlar alsa da izleyicilerin dinozorlarla olan dev mücadeleyi izlemek için halen sinemalara gittiğini gösteriyor. 

    2022'nin ilk yarısında en çok kazanan 3. film olan "The Batman"i çoktan tahtından eden "Jurassic World: Hakimiyet" şimdi de gözünü 954 milyon dolar hasılat ile ikinci sırada yer alan "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" filminin yerine dikti. Şu anda küresel hasılatı 902 milyon 466 bin dolar olan filmin yakın zamanda "Doktor Strange 2"nin gelirini geçmesi bekleniyor. 

    "Jurassic World: Hakimiyet" böylece, 1 milyarı aşan kazancıyla listenin başını çeken "Top Gun: Maverick"in hemen arkasında yerleşecek. Önümüzdeki dönemde vizyona girecek "Black Panther: Wakanda Forever", "Avatar: The Way of Water" gibi filmlerle yılın en çok kazanan filmleri listesinde dengeler değişecektir fakat halen izleyicileri sinemalara çeken "Top Gun: Maverick"in ilk sıradaki yerini almaya hiçbir filmin gücü yetmeyecek gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top