Hesabım
    "Thor: Love and Thunder" 5 Yeni Marvel Projesi İçin Zemini Hazırladı

    Love and Thunder'ın sonuyla yeni Marvel film ve dizileri için önemli adımlar atıldı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin izleyiciyle buluşan son filmi "Thor: Love and Thunder'" en az 6 Marvel filmi ve spin-off dizisi için zemini hazırladı. Marvel'ın, henüz tam olarak nereye gittiği kestirilemeyen dördüncü fazı, Avengers üyelerinin çoğunun hikayesini sona erdirerek başladı. "Thor: Love and Thunder"da ise Chris Hemsworth'ün canlandırdığı Thor'un şimdiye kadar izlediğimiz hikayesine bir anlamda nokta konuldu.

    Thor, gelecek Marvel projelerinde yer almaya devam edebilir ancak birinci fazdan başlayan hikayesinin son bulduğunu, bundan sonra yeni bir hikaye evrenine adım attığını söyleyebiliriz. Chris Hemsworth, seyiricler kendisinden bıkmadığı sürece Thor olmaya devam etmek isteyecğini söylemişti. Hatta bu yolculuğa yönetmen Taika Waititi ile devam etmek istediğini de belirtmişti.

    Oldukça yoğun bir çalışma takvimi olan Waititi yakın zamanda olası bir Thor 5 filmi için kamera arkasına geçemeyecek gibi dursa da beşinci Thor filminin er ya da geç mutlaka geleceği düşünülüyor. Hatta bu filmde Thor'un Hercules ile mücadele edeceği ve Marvel Sinematik Evreni'ndeki en büyük savaşı göreceğimiz konusunda şimdiden teoriler geliştirilmeye başlandı. 

    Ancak "Love and Thunder" ile kapısı aralanan tek Marvel projesi Thor 5 değil... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top