Hesabım
    "Dungeons & Dragons"tan Altyazılı İlk Fragman!

    Merkala beklenen "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" filminden ilk fragman yayınlandı.

    "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) filminden ilk fragman, San Diego Comic-Con'daki tanıtım panelinde paylaşıldı. 

    Hasbro'nun dünyaca ünlü rol yapma (RPG) oyunundan uyarlanan filmin başrolünde Chris Pine yer alıyor. Pine'a Hugh GrantMichelle RodriguezJustice SmithSophia Lillis ve sevilen Netflix dizisi "Bridgerton" ile geniş kitlelerce tanınan Rege-Jean Page eşlik ediyor. 

    Herhangi bir Dungeons & Dragons macerasından bekleyebileceğimiz gibi, "Hırsızlar Arasındaki Onur" bir araya gelmesi, yer altı mezarlarını keşfetmesi ve hazineleri ele geçirmesi gereken bir grup maceracıyı içeriyor. Ancak, elbette, ölümcül bir macerada yeni ortaklara güvenmek zordur ve herkesin benzersiz becerileri ve büyülü güçleriyle birbirine nasıl yardım edeceğini öğrenmesi biraz zaman alır. Tabii ki, tuzaklar ve canavarlar olmadan hiçbir macera tamamlanmış sayılmaz. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla film, oyundaki klasik zorlukları da içeriyor. 

    Dungeons & Dragons ilk kez 2000 yılında Jeremy IronsMarlon Wayans ve Thora Birch'ün oynadığı bir filmle sinemalara uyarlandı. Ancak bu film hayranları memnun etmedi, eleştirmenler tarafında kötü karşılandı ve oyunu oynamayan izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaramadı. "Hırsızlar Arasındaki Onur" ise bambaşka bir atmosferde çıkıyor. 

    Son dönemde Hollywood'un 1980'li yıllara olan takıntısı ve Stranger Things gibi popüler diziler sayesinde Dungeons & Dragons oyunu yeniden popülerlik kazandı. Film hayranları tatmin ederse ve oyuna hakim olmayan izleyicileri de sinemaya çekmeyi başaracak bir hikayeye sahipse 2023 Mart'ında vizyona girdiğinde gişede oldukça başarılı olacaktır. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top