Hesabım
    Black Panther: Wakanda Forever'dan Fragman!

    Devam filminden ilk fragman yayında!

    Marvel, “Black Panther: Wakanda Forever”ın ilk fragmanında hayranlarını Wakanda'ya geri getiriyor. Fragman, Wakanda'nın su ortamları, fütüristik teknoloji ve beyaz giyinmiş Wakandalı kalabalığı ile bir cenaze gibi görünen görüntüler arasında izleyicileri gezdiriyor. Videoda, Kendrick Lamar'ın “Alright”ından lirik bir “We will be good” melodisi duyuluyor.

    Fragmanda, Angela Bassett'ın canlandırdığı Ramonda, "Ben dünyanın en güçlü ulusunun kraliçesiyim ve tüm ailem gitti." diyor. Fragmanın üzerinde bir soru var: Kara Panter kostümünü kim alacak? Kostümün içinde kimin olduğu netlik kazanmasa da fragmanın sonunda kahramanın kıyafetinde bir figür görülüyor. Görüntüler, Marvel Studios'un cumartesi akşamı San Diego Comic-Con'daki devasa panelinin sonunda, bir grup geleneksel Afrikalı şarkıcı tarafından takip paneli için bir tantana sergileyerek tanıtıldı.

    İlk filmin de yönetmenliğini yapan yazar-yönetmen Ryan Coogler, devam filmini konuşmak için sahneye çıkarak dizinin eski yıldızı Chadwick Boseman'ı andı. Başrolde T'Challa'yı oynayan Boseman, kolon kanseri ile dört yıllık özel bir savaşın ardından Ağustos 2020'de hayatını kaybetmişti. Coogler, "Bunu takip etmek zor olacak ama deneyeceğiz. Buraya geldiğimden beri beş yıl oldu. Orada oturdum ve ilk filmin görüntüsünün prömiyerini yaptık ve yanımda oturan büyük Chadwick Boseman, T'Challa'mızdı. Boseman, ilk görüntüleri izlerken gururla omzumu sıktı." dedi.

    “Black Panther” yıldızları Lupita Nyong'o, Letitia Wright, Danai GuriraFlorence Kasumba ve Winston Duke daha sonra Coogler tarafından Comic-Con sahnesinde tanıtıldı. Panele, Michaela Coel, Dominique Thorne, Alex Nivilani, Mabel Cadena ve Tenoch Huerta gibi serinin yeni oyuncuları da katıldı. Coel, paneli açan müzikal performansı övdü. “Black Panther: Wakanda Forever” 11 Kasım'da sinemalardakini yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top