Hesabım
    DC Filmi "Shazam! Fury Of The Gods"tan İlk Fragman

    Shazam! hikayesi yeni filmle devam ediyor

    Shazam, geçtiğimiz gün San Diego Comic-Con'un H Salonuna girerek Warner Bros. sunumuna heyecan getirdi. “Shazam! Fury of the Gods”, filmin ilk resmi fragmanı paylaşıldı. Sunumda başrol oyuncusu Zachary Levi de hazır bulundu. Fragmanı gösterdikten sonra yönetmen David F. Sandberg, Lucy Liu, Asher Angel ve Jack Dylan Grazer da devam filmi hakkında konuşmak için sahneye çıktılar.

    Sandberg, "Artık bir devam filmi, bu yüzden daha fazla paramız var ve hepsini harcıyoruz." diyerek espri yaptı. Angel, karakterlerden bahsederken, “Billy, Shazamily'sini kaybetmekten korkuyor ve onu korumaya aşırı odaklanıyor.” dedi. Panelin en enerjik anı Helen Mirren ve Rachel Zegler'in video aracılığıyla uzaktan göründükleri ve Mirren'in kadın başrol oyuncularını “Vay canına, kedi gücü!” diyerek kutladığı an oldu. Seyircilerin soru-cevapları sırasında Levi'ye Superman'in bu filmde görünüp görünmeyeceği soruldu. Levi, "Bu tür iddiaları ne onaylayabilirim ne de reddedebilirim" diye yanıtladı ve göz kırptı.

    DC Extended Univers'ın 2019 yılının hit filmi “Shazam!”ın devamı 21 Aralık'ta geliyor. “Shazam! Fury of the Gods", Levi'yi, Atlas'ın hain kızı Helen Mirren'in Hespera'sına karşı bir savaşın baş kahramanı olarak geri getiriyor. Liu, Hespera'nın kötü kız kardeşi Kalypso'yu canlandırıyor. Her iki karakterin de DC Comics'te bariz bir karşılığı yok, ancak, Yunan tanrısı Atlas'ın kızları olarak, çocuk-büyü-süper kahramana dönüşen bir ilişkiye sahip olduklarına şüphe yok. Shazam'ın güçlerinin kaynaklarından biri Atlas'ın kendisi ve titan tanrısının dayanıklılığına sahiptir. Zeus'un gücü, Herkül'ün gücü, Süleyman'ın bilgeliği, Merkür'ün hızı ve Akhilleus'un cesareti ile birlikte Shazam, ikinci yolculuğunda kesinlikle yoğun bir savaşın içinde.

    Orijinal “Shazam!”ın çekirdek kadrosu ve film yapım ekibi Shazam'ın genç ikinci kişiliği Billy Batson rolündeki Asher Angel da dahil olmak üzere devam filmi için geri dönüyor. David F. Sandberg, Henry Gayden'in senaryosundan filmi yönetmek için geri dönüyor ve Peter Safran, Safran Company adına filmin yapımcılığını yapıyor. Dwayne “The Rock” Johnson'ın başrolde olduğu yeni “Black Adam” filmi 21 Ekim'de vizyona girdiğinden, Shazam ve DC hayranları için kesinlikle heyecan verici bir yıl sonu olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top