Hesabım
    Chris Rock, Will Smith'in Tokatı Hakkında Nihayet Konuştu!

    Chris Rock, Oscar Ödül Töreni'ne damga vuran tokat olayı hakkında ilk kez doğrudan konuştu...

    Chris Rock, 94. Oscar Ödül Töreni'nde Jada Pinkett Smith hakkındaki bir esprisinden sonra Will Smith tarafından tokatlanması hakkında ilk kez açık bir şekilde konuştu. Rock, Oscar gecesinden sonraki ilk gösterisinde olay hakkında kısa bir yorum yaparak hala olanları anlamlandırmaya çalıştığını belirtmiş, ilerleyen zamanda yaşananlarla ilgili ciddi bir şekilde konuşacağını söylemişti. 

    Yaşanan olayla ilgili suç duyusunda bulunmayan komedyen, son gösterisinde "Sözlerin acıttığını söyleyenler belli ki suratına hiç yumruk yememiş" ifadesini kullanarak olaya atıfta bulundu. Daha sonrasında ise Will Smith tarafından tokatlanmanın acıttığını ancak kurban olmadığını belirterek "Kağıt kesiği için hastaneye gitmiyorum" dedi. 

    Mart ayında düzenlenen 94. Oscar Töreni'nde, En İyi Belgesel Kategorisinde ödül kazanan filmi açıklamak için sahneye çıkan Chris Rock, Jada Pinkett Smith'in kısa saçları hakkında bir espri yaparak, başrolünde Demi Moore'un oynadığı "G.I. Jane" filmine gönderme yapmıştı. 

    Will Smith başta bu espriye gülüyor gibi görünse de, Jada Pinkett Smith'in keyif almadığını belli etmesinden sonra, sahneye fırlayıp Rock'u tokatladı ve "Karımın ağzını o kirli ağzına alma" diye bağırdı. Olayın ardından En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almak için sahneye çıkan Smith göz yaşlarını tutamamış ve yaşananlar için herkesten özür dilerken, Chris Rock'ın adını ağzına almamıştı. 

    Daha sonra bir Instagram gönderisiyle Rock'tan da özür dileyen Smith, Oscar ödüllerini dağıtan Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin üyeliğinden istifa etti. Akademi ise Smith'in Oscar törenlerine katıımını 10 yıl süreyle yasakladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top