Hesabım
    "Aquaman 2"de Ben Affleck'in Batman'i de Var!

    Ben Affleck "Aquaman ve Kayıp Krallık" filminde bir kez daha Batman olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Jason Momoa, "Aquaman ve Kayıp Krallık" (Aquaman and the Lost Kingdom) filminde Ben Affleck'in bir kez daha Batman olarak görüneceğini duyurarak hayranları sevindirdi.

    Momoa, Instagram hesabında, Ben Affleck'in setteki karavanında çekilen bir fotoğraflarıyla birlikte "Yeniden bir araya geldik. Bruce ve Arthur. Seni seviyorum ve özlüyorum Ben." ifadelerini paylaştı. Paylaşımda ayrıca, ikilinin yeniden bir araya gelmesinin Warner Bros. stüdyo turu yapan bir grup ziyaretçi tarafından yakalanmasını içeren bir video da var. Momoa videoda, ziyaretçiler tarafından yakalandıktan sonra Ben Affleck'in dönüşünün artık bir sır olarak kalamayacağını söylüyor. 

    2018 tarihli "Aquaman" filminin devam filminin yönetmenliğini yine James Wan üstleniyor. Filmin hikayesi David Leslie Johnson-McGoldrick ve Jason Momoa tarafından yazıldı, senaryoyu ise Johnson-McGoldrick kaleme aldı. 

    "Aquaman ve Kayıp Krallık"ın oyuncu kadrosunda Jason Momoa ve Ben Affleck'in yanı sıra Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph LundgrenTemuera Morrison ve Pilou Asbæk gibi isimler yer alıyor. Film, 17 Mart 2023'te sinemalarda olacak.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Jason Momoa (@prideofgypsies)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top