Hesabım
    Dolph Lundgren, Stallone'un "Drago" Eleştirilerine Yanıt Verdi

    Ivan Drago'yu canlandıran Lundgren, henüz ciddi bir çalışma olmadığını ve Stallone ile temasta olduğunu söyledi.

    Sylvester Stallone, MGM tarafından duyurulan spinoff filmi "Drago" hakkında, Instagram hesabından bir paylaşım yapmış ve Rocky serisinin yapımcısına yönelik ağır eleştirilerini tekrarlayarak, film hakkında kendisine danışılmadığını söylemişti.

    Stallone, "Rocky karakterlerinin bu parazitler tarafından sömürülmesini asla istemedim!" ifadelerine de yer verdiği Instagram postunu daha sonra sildi. Ancak bu arada Ivan Drago karakterine hayat veren Dolph Lundgren de tartışmalara katıldı.

    Lundgren de açıklamalarını Instagram üzerinden yaptı ve Stallone ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak şu açıklamalarda bulundu: "Sadece olası bir Drago spinoff'u hakkındaki yanlış anlaşılmalarını düzeltmek için, onaylanmış bir senaryo yok, anlaşma yok, yönetmen yok ve ben şahsen arkadaşım Sly Stallone'un yapımcı ve hatta oyuncu olarak projeye dahil olduğu izlenimine kapılmıştım. Geçen hafta talihsiz bir basın sızıntısı oldu. Mr. Balboa ile temastayım - tüm hayranlar rahatlayabilir…"

    Dolph Lundgren, Ivan Drago karakterini ilk olarak "Rocky 4"te canlandırmış, ardından "Creed 2"de geri dönmüştü. Bu filmde hikayeye oğlu Viktor Drago (Florian Munteanu) da dahil oldu. "Drago" filmin baba - oğul Drago'lara odaklancağı açıklanmıştı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Dolph Lundgren (@dolphlundgren)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top